Home

de nederlandse top 40 de tipparade de 30 platen voor de top

Top 40 door de jaren heen

Pon De Replay

Too low to display
Top 40 door de jaren heen

Quitate el Top

Too low to display
Canadas Top 40 Under 40 is the countrys most prestigious honour for young leaders

Nota de Amor

Too low to display
el ránking mas divertido del cine: top 40 películas de comedia

Nota de Amor

Too low to display

Feliz Navidad ! Merry Christmas 2014 - Top 40 Clasicas De Navidad

Too low to display


TOP 40 DE MES ULTRAS RARES FANTASTIQUES

Op 29 februari 2012 werd er in Museum RockArt, samen met Radio Extra Gold, een volledige dag aan The Beatles gewijd. Het was op die dag namelijk precies 40 jaar geleden dat zeezender Radio Veronica een 20 uur durende radio-uitzending maakte over deze band uit Liverpool. Museum RockArt was op 29 februari 24 uur geopend en er werd gedurende de hele dag Beatles (gerelateerde) muziek draaien. Ad Bouman opende, om middernacht, de dag en presenteerde een aantal uren. Verspreid over de dag werden er diverse gasten geïnterviewd, waaronder dj’s, verzamelaars en andere fans van de “Fab Four”. Zij vertelden dan over hun relatie met The Beatles. In de laatste uren werd de Beatles Top 40 uitgezonden. Verder was er die dag livemuziek te horen van o.a. Levy Joe, Marcel en Michael, The FABruary Four en B65.

Marco Borsato heeft een Top 40 Award uitgereikt aan Erik de Zwart. De voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 kreeg de prijs ter ere van de 2500e editie.

Top 40 de las pruebas de que Dios existe!!

Top 40 de las mejores bandas de kpop

Marco Borsato heeft vrijdagmiddag een Top 40 Award uitgereikt aan Erik de Zwart. De voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 kreeg de onderscheiding in de studio van Radio Veronica ter ere van de 2500e editie van de Top 40.De Zwart vindt het jubileum 'reden voor een feestje'. Volgens hem is Borsato al bijna twintig jaar onlosmakelijk verbonden aan de lijst. "Een paar jaar geleden verraste de Stichting Nederlandse Top 40 Marco nog voor zijn hitprestatie. Dat maakt het extra bijzonder om deze award nu uitgerekend van Marco te mogen ontvangen!"Borsato, die als soloartiest in de lijst het vaakst op nummer 1 stond, vindt de Top 40 de 'belangrijkste hitlijst'. "Bij elke uitgebrachte single is het weer spannend en afwachten waar die in de lijst eindigt. Ik vind het bijzonder en een knappe prestatie dat deze wekelijkse hitlijst na bijna vijftig jaar nog altijd de meest toonaangevende van Nederland is. Erik de Zwart is en blijft in mijn ogen Mister Top 40 en ik vind het dan ook een grote eer om deze award aan hem te overhandigen!"Radio Veronica viert de mijlpaal met het Top 40 Hitdossier Weekend, dat wordt gepresenteerd door De Zwart. Van vrijdag tot en met zondagavond worden tijdens de marathoneditie hits uit 2500 Top 40-lijsten gedraaid, die zijn aangevraagd door luisteraars. [NOVUM]

Marco Borsato heeft vrijdagmiddag een Top 40 Award uitgereikt aan Erik de Zwart. De voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 kreeg de onderscheiding in de studio van Radio Veronica ter ere van de 2500e editie van de Top 40.